Thursday, May 29, 2014

Kalevalaa ja vatsatanssia - Kalevala with belly dance

Eilen esittelin teille vähän Kalevala Korujani, jotka ovat intohimoni... ja siitä sujuvasti seuraavaan asiaan. :) Harrastan vatsatanssia, ja kun leikin "örkin" eli vanhan ketjunkantajariipuksen kanssa, sain idean ottaa itämaishenkisen kuvan korujeni kanssa. Käytän kyllä muutenkin Kalevala Koruja vatsatanssiasuni kanssa esityksissä, mutta nyt höystin sitä vähän lisää. Osallistuin kuvallani Kalevala Korun kuvakilpailuun, joka loppuu lauantai-iltana klo 24 ja nyt on todella tiukka kisa voitosta käynnissä minun kuvani ja toisen kuvan välillä. Tarvitsen siis jokaisen mahdollisen äänen. :) Jos sinulla on FB-tili ja sovellusalusta on käytössä, käythän äänestämässä kuvaani linkin kautta! Iso kiitos avusta! ♥ ♥ ♥


- - - - - - - - - - -

Yesterday I introduced you to the Kalevala Jewelry, which are my passion...  I dance belly dance as a hobby, and when I was twiddling my Kalevala Jewelry, I got the idea for an oriental themed picture with some Kalevala Jewelry. I always wear Kalevala pieces with my dance show costume, but this time I decorated a bit more. I am taking part in a photo contest at Kalevala Koru with my picture, and the contest ends in two days... There is really tough race going on with my picture and another one, so I really need all the help and every vote I can get. If you have FB account and applications allowed, would you be so kind and click the link and vote by clicking "ANNA ÄÄNESI" to help me win. Sorry it's in Finnish but you can vote anyway. Thank you so much for your help! ♥ ♥ ♥
Ja muutama muu tanssikuva...
And a few more dance pics...


Nuo tanssikuvat ovat vanhoja ja niiden oton jälkeen olen saanut hankittua muutaman näyttävän pronssikorun lisää kirppiksiltä, torista ja huutiksesta... eivätkö olekin täydellisiä vatsatanssiasuun! Ja kaikki Kalevalaa!

Those dance pics are old, and after taking those pics I have got a few more dashing Kalevala bronze pieces from fleamarkets and net auctions... aren' they perfect for belly dance outfit!


3 comments:

 1. Onpa upea kuva. Ei ihan hevillä heti yhdistä kalevalakoruiksi. Kävin äänestämässä, vaikka kuva ei jostain syystä näkynytkään, tuli vain rikkoutuneen linkin symboli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onpas outoa... no toivottavasti ääni rekisteröityi. Iso kiitos sinulle! ♥ Nuo vanhat Kalevala Korut on aika jänniä, niissä on niin paljon tyylejä ja tosiaan itämaiseenkin niitä voi hyvin yhdistää. Onhan muinaiset korumallit kulkeutuneet pitkin maita ja mantuja ihmisten mukana ja hyvin samantyyppisiä koruja löytyy myös muinaisista itämaisista koruista.

   Delete
 2. Täällä myös yksi itämaisentanssin harrastaja ja kalevalankorufani. Olen myös joskus yhdistänyt nämä kaksi asiaa. Tosin olen koruni hankkinut alun perin ihan muuhun käyttöön.

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!