Monday, May 11, 2015

Vartalo - The body

Hahhahhaa. Kukaan ei sitten ole arvannut. Tai ainakaan uskaltanut tuoda julki arvailujaan. Pari sataa kävijää kumminkin on päätä käynyt katsomassa... pitäisikö tästä lannistua? Hmmm. No, tässä on vartalo. Sain mallinuken, mutta se oli liian hoikka poika, joten kasvatin vähän lihaa luiden ympärille paperimassalla. Toivottavasti puku on nyt sopiva.

-  -  -  -  -

Hahaha, no one has guessed anything. Should I get depressed... ? Hmm. Well, here is his body. I got an old mannequin doll, but it was too thin, so I bulked it up with papier maché. I hope he fits in his suit now.6 comments:

 1. Tulee komea Karista kun väriä tulee naamaan ja kroppa on upee. Onko tilaustyö vai sun oma idea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!!! Tämä on tilaustyö Rautalammin museolta. Joulupukkini istuskelee joulun aikaan ja kesäisin loma-asussaan paikallisessa kahvilassa, ja siitä sai museon väki idean tähän nukkeen. Vähän ensin hirvitti, mutta sitten innostuin kovasti tästä projektista.

   Delete
 2. Well, I still have no idea whom the portrait is of, but your fabulous talets inspire so many of us to do better. It is great to see how you are creating the body! Please update more often. :) xoxo Christel

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Christel! I try to update more often.. I have been soo lazy!

   Delete
 3. Mahtavaa, että tässä blogissa tapahtuu jotain! Ja tällä kertaa jotain näin suurta. Ääripäästä toiseen!

  En tunnista tyyppiä. Kari? Ei tule mieleeni yhtään Kari-nimistä suomalaista kuuluisuutta. Kari Suomalainen? Mutta en tiedä, miltä hän näytti. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, joskus viimein täälläkin jotain tapahtuu. hah. Voi ei, et tunnista, apua... no, seuraavassa postauksessa on vinkki. ;)

   Delete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!