Saturday, January 25, 2014

Maalasinkin pientä - Miniatures instead

En jatkanutkaan vielä isoa maalausta, vaan innostuin taas miniatyyreistä. Kolme taulua syntyi, ne on maalattu akryylivärein ja ovat kaikki myytävänä. Maalauksilla on vanhoja maalauksia esikuvina.

I didn't carry on with the big painting yet, but painted some miniatures instead for a change. Three paintings were born, and they are all made with acrylic paints and are for sale. I used some old paintings as reference.

White horse
6 x 4,8 cm (2" 3/8 x 1" 7/8) with the frame

Pastel flower lady
4,5 x 6 cm (1" 3/4 x 2" 3/8) fith the metal frame

Dark flower lady
5,3 x 6,3 cm (2" 1/8 x 2" 1/2) with the frame

5 comments:

 1. Oli ihan pakko painella penennystä niin kauan, että sain selaimen niin pieneksi, että näin luonnollisessa koossaan nuo. Ääh... olet ihmeellinen. Yliluonnollinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Nämähän onkin tässä tosiaan aika reippaasti suurennettu. Onneksi mulla on vielä erinomainen lähinäkö ilman rillejä, ja superpieniä siveltimiä ja tarpeen vaatiessa suurennuslasi... :) Hirvittää se, että näkö koko ajan huononee... sitten on kai pakko siirtyä isompiin töhin, tai hankkia supersuurennuslasi.

   Delete
 2. Ihania. Pidän varsinkin alimmaisesta. Sen ottaisin mielelläni ihan omallekin seinälle, nukkekotia kun ei edelleenkään ole.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Hih, siitä alimmasta minä itse vähiten tykkään, mutta luulen sen kyllä johtuvan siitä että tuo kehys ei oikein sovi... värikö siinä on minun silmääni väärä vai mikä, en oikein tiedä. Vähän on kyllä pieni oikealle seinälle. ;)

   Delete
 3. Upeat maalaukset. Etenkin tykkään tuosta keskimmäisestä!

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!