Friday, August 24, 2012

Älä mene - Don't go

Kesä, älä mene vielä... voi näitä haikeita päiviä, jotka ovat haalean lämpimiä, mutta viileitä, syksyn kolea puraisu tuntuu jo, mutta aurinko lämmittää suloisesti. Kunpa kesä jatkuisi, kesä, jota ei tänä vuonna oikein kunnolla ollutkaan. Älä mene, ihan vielä.

Summer, don't go yet... oh these wistful days, that are warm, but cool, the chilly bite of autumn is here, but the sun warms so sweetly. I wish the summer would stay, the summer that didn't really come this year. Don't go, just yet.


3 comments:

 1. Haikeaa aikaa, vaikka onkin vielä kukkijoita ja kauneutta, pihlajat täällä pohjoisessa upeassa marjasadossa ja yhtenä pivänä pyöräilin ohitse jonkin vaalean violetin, korkean ohdakemaisen kukan, joita kasvoi pieni niityllinen ja se tuoksu oli aivan ihana!

  ReplyDelete
 2. Kaunis kuva! Minä en oo vielä löytänyt meille riippukeinua. Ei meillä tosin ole puitakaan sille :D

  Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Tuo riippukeinu ei ole sellainen kuin haluaisin, tahdon leveän, ilman puisia päitä olevan keinun, jossa on hapsureuna... Mutta tuo hyttysverho kyllä kaunisti tuonkin aika ihanasti! Tuo verho oli kesäkuistin riippusohvassa, mutta koska se oli siihen vähän liian lyhyt, hankin uuden, ja niin riippukeinukin sai itikkasuojan. (Ja se on ollut tänä kesänä tarpeen!)

   Kiitos tunnustuksesta. :)

   Delete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!