Tuesday, January 13, 2009

Uusi veistos - New sculpture

Olen viimein aloittanut pitkän joululomatauon jälkeen uuden keijukaisen. Siitä tulee hyvin vaalea, sekä iholtaan että asultaan, ja alusta on jäinen ja luminen. Runko on valmis ja olen aloittanut massatyön.

I have finally started a new sculpture after a long Holiday time break. She will be very white skinned with white outfit, in frosted setting. Here is her armature and I have started sculpting her.


3 comments:

 1. Oi miten kiintoisaa päästä seuraamaan veistoksen syntyä alusta asti. En ole tajunnutkaan, että runkoon tulee sormetkin...

  ReplyDelete
 2. Juu, sormet myös. Vaikka olisi hyvinkin taipuisaa ja kestävää massaa käytössä (kaikki kun eivät ole) niin minä en silti luota siihen. Ja minusta on helpompi muotoilla sormet langan päälle kuin ilman lankaa, jolloin ne ovat kuin makaroonia. Otti kyllä aikansa oppia se tekniikka. 1:12 nukkeihin on vähän liian vaikeaa, lankakin menee niin ohueksi, ettei siitä ole enää hyötyä.

  ReplyDelete
 3. Would you consider adding an armature tutorial? I still have armatuture problems and yours looks so good especily with wire fingers.


  Nita

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!