Saturday, January 24, 2009

Keiju-seinämaalaus - Fairy wallpainting

Tänään vietettiin tyttären 7-vuotissynttäreitä, ja tottahan täytekakkua piti olla! Ensimmäisen kerran kokeilin tuota ristikkopintaa ja siitä tuli tosi hauska! Ja kakku oli myös hyvää - nam.
Today we celebrated our daughter's 7th birthday, and of course I had to make a cake! This was the first time that I tried to make that weaved pattern with cream, and it was fun to make! Of course the cake was delicious too.. yum!

Maalasin tytölle seinälle keijukaisen synttärilahjaksi, hänellä on niitä jo ennestään kolme, tästä neljännestä tuli onnistunein. Malli on netistä, tyttö ihastui tähän asentoon jossain kuvassa. Keksin, että maalaan tämän vuoden aikana lisää keijuja, niin että niitä on yhteensä seitsemän, ja sitten teen joka synttäreillä yhden uuden, niin pitkään kun hän keijuista tykkää... Samoin toiselle tytölle. Heidän huoneidensa seinille olen maalannut kukkaköynnöksiä, niiden seassa keijut lentelevät. (Lisäys: Pääset katselemaan myös uudempia isompia seinämaalauksiani klikkaamalla tämän postauksen alta sanaa "seinämaalaus".)

I painted her a fairy on her wall as a birthday present, she had three of them already, and this fourth is the best of them. I found the picture in the internet, my daughter loved this pose when se saw the picture. I got an idea to paint more fairies this year, seven alltogether, and then every birthday I will paint one more, as long as she still likes fairies... I will do the same in her sister's room. I have painted floral murals on their walls, and the fairies are flying between the climber plants.

6 comments:

 1. Best birthday wishes to your little daughter :0)

  That´s a wonderful cake ... yummy!!!

  ReplyDelete
 2. hei Molla mari.
  Ihania juttuja! Oikein hypähdin ja hihkaisin kun löysin sivullesi.Aloitin oman blogin vähän yli viikko sitten, mutta siellä en ole vielä kerinnyt keijuosastolle vaikka heistä kamalasti tykkäänkin. Olen maalannut paljonkin keijuja, mutta taulut on myyty sitä mukaa.Omalla blogillani mennään vasta tuossa tosi värikkäässä osastossa, hiukan hakusessa että mitä ylipäätään sinne laittaisin. Mutta keijut ovat ihania ja ihmisillä alkaa olla varmaan aika syvä kaipuu kaikkeen siihen mitä ei aina ihan näe tavallisilla silmillä hih! :)
  Käy kurkkaamassa netissä David Delamaren sivut, ihania keijuja ja merenneitoja, jos et jo tunnekin hänen töitään en tiedä...
  Kiitos ihanista näkymistä sivullasi!
  Kauniin kakun teit omalle keijullesi!
  T.Johanna

  ReplyDelete
 3. happy birthday to your daughter. You are so multi-talented. =)

  Tabitha

  ReplyDelete
 4. Olisi mahtava nähdä ne loputkin keijut...Ja etenkin seinä!

  ReplyDelete
 5. todella kaunis keijumaalaus. Itsekkin keräilen keijuja:) ja maalaan myös

  http://pumpuliina.vuodatus.net

  ReplyDelete
 6. Kiitos ihanista kommenteista! Keijut ovat ihania, salaperäisiä olentoja! Metsässä kulkiessa vähän väliä löytyy keijujen ja muiden otusten koloja... Tänään on seinälle syntymässä seuraava keiju, ja laitan kuvia huoneiden koko seinistä jahka saan kuvattua. :)

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!