Wednesday, December 3, 2008

Lisää nalleja! - More teddybears!

Viime viikonloppuna loppui taas yksi vetämäni nallekurssi. Kahdeksan naista teki pörröturkkeja, ja eipä voi muuta sanoa kuin että voi miten ovat herttaisia karvamassuja ja nappisilmiä... jokainen omannäköisensä. Minäkin ehdin opetuksen lomassa tehdä yhden uuden tulokkaan, luumunpunaisen Olivian. Harmaa Vilho on edellisen kurssin aikana tekemäni nalle. Oliviasta tuli heti lempinalleni, ihastuin tuohon upeaan turkin väriin ja lutuiseen ilmeeseen.

Olivia

Vilho

Ensimmäinen kurssilla valmistunut nalle.
The first bear that was finished in the course.

Melkein kaikki nallet, yhdeltä puuttuu vielä nenä.
Almost all of the bears, one still missing the nose.


I have been kind of busy. Last weekend was the end of one teddybear course again that I was teaching at. Eight women made furry creatures, and what can I say... such sweet things they are, and each have their own personality! In the middle of teaching I had time to make one newcomer, plum coloured Olivia. The grey Vilho is a bear that I made during the earlier course. Aren't they all just so cute? Olivia became my favourite teddybear at once, I fell in love with that gorgeous fur colour and her tender expression.

2 comments:

 1. Ihania nuo sinun tekemät keijukaiset ja muutkin pienet olennot !
  Millä paikkakunnalla pidät noita nallekursseja ?
  Lämmintä joulun aikaa sinulle,
  toivottaa
  Nallu :)

  ps. olipa tosi kiva kun löysit blogiini ja näit sen tunnustuksen !
  Silloin kun "annoin" sen sinulle, sinulla ei ollut blogia johon olisin voinut sen jättää. Mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  ReplyDelete
 2. Nyt vasta huomasin viestisi! Pidän kursseja täällä Sisä-Savon kansalaisopiston alueella. (Suonenjoki, Rautalampi, Vesanto... Tervossa on seuraava kurssi tammi-helmikuussa)

  Mukavaa joulunaikaa sinullekin!

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!