Saturday, October 25, 2008

Uusi olento syntymässä! - New creature to be born!

Olen viimein aloittanut uuden työn! Oli välillä vähän puhti pois, nyt taas muusalla on minulle asiaa. Uusi olento on saanut kasvot, mutta minulle ei ihan vielä ole selvinnyt mikä hänestä tulee. Sukupuolensakin on vielä vähän hakusessa... lieneekö androgyyni. Työ tekijäänsä neuvoo, hän todennäköisesti pian kertoo mikä hän haluaa olla.

Kokeilin ensimmäistä kertaa itse tehtyjä "istutettuja" silmiä. Tein siis silmät etukäteen ja upotin ne päähän ja muotoilin luomet siihen ympärille. Voin kertoa että ärräpäitä sateli ja meinasin jo luopua leikistä, sen verran erilaista oli tällä tavalla tehdä. Ihan kuin en olisi ikinä silmiä muotoillut... Mutta sisukkuus palkittiin, syntyihän se!

At last I have started a new sculpture! I had a little break, but now my muse is talking to me again. The new creature has a face, but I am not yet sure what it will be, not even sure if it will be he or she. I am sure I will soon be told...

This is the first time I am trying inserted, self made eyes. Oh, my, it was difficult! Lot of swearing I must say... But finally I succeded and I am pretty happy about the result!

No comments:

Post a Comment

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!