Friday, October 3, 2008

Hyvää iltaa outoon uuteen maailmaan! - Good evening to the new strange world!

Täällä sitä ollaan blogien ihmemaassa. Kun kaikki muut niin minäkin... niinpä. Haluan kertoa suomeksi suomalaisille fantasiaveistoksistani, taiteestani, käsitöistäni ja siinä sivussa ehkä vähäsen muustakin elosta. Olen kotona töitä tekevä yrittäjä, sanoisinko nykyään että vapaa taiteilija, koska tuo varsinainen yrityspuoli (siis pehmolelut, tilkkutyöt) on jäänyt taka-alalle, no ennenkuin oikeastaan edes pääsi vauhtiinkaan... Luovuus ja uniikkiveistokset ovat imeneet minut ihmeelliseen maailmaansa. Välillä luovuus kukoistaa eikä ehdi tekemään kaikkea mitä päästä ulos pursuaa, välillä muusa on karkuteillä eikä mitään synny vaikka pitäisi. Mutta taidehan ei synny pakottamalla, tai syntyyhän sitä, mutta silloin henki on kateissa, ja se näkyy työn jäljessä. Siinä ei ole "sitä jotain". Toisinaan elämä on tasaista puurtamista ja toisinaan aika haipakkaa mutta sellaistahan sen kai pitääkin olla. Eipähän ole tylsää. "Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa." Tuon kun muistaisi.

Toivottavasti joku löytää blogiini, ja joku tykkääkin, ja toivottavasti osaan tehdä tästä blogituksesta tavan! Tähän asti kotisivuni "taidepuoli" on ollut vain englanninkielisenä, mutta nytpä meinasin jorista täällä suomeksi. Käsityöt, eli pehmolelut, tilkkutyöt ja minit ovatkin olleet koko ajan suomeksi kotisivuillani. (linkit sivuilleni tuossa laidassa.) Kommentit ovat oikein tervetulleita, kunhan tässä sisältöä alkaa kertyä. Viihtykää!


Hello to the bloglandia! Everybody else is here... so why not me? I want to tell you abou my sculptures, paintings, crafts and sometimes a bit of my other life too. I am an artist working at home, and the arts and creavity has suck me to its fascinating world! Usually I am bursting with ideas and don't have enough time to make all of it. Sometimes my muse has ran away and I just can't start anything. But you can't make fine art pushing yourself too hard - well, you can but the results show you didn't have your heart in it. Sometimes my life is dull hard work, sometimes can't keep up with my ideas, but that's life, you newer know what it brings to you! Not dull anyway.

I hope someone will find my blog, I hope someone likes it, and I hope I can make blogging a habit! I am looking forwards to see you here, and read your comments, please enjoy yourselves!

2 comments:

  1. Moi Mollamari, ja tervetuloa blogilistalle! Jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi, veistoksesi ovat ihan käsittämättömän upeita.

    ReplyDelete
  2. Heips:) tervetuloa vaan mukaan. Ihania nuo veistoksesi. Itsekin olen keijuja tehnyt cernit-massassa vielä tarvitsen kyllä harjoitusta siinä. Olen nähnyt tuon violan ja viherhuoneen jossain nukkekoti-kirjassa. Todella kaunis. Odottelen innolla lisää juttujasi:)

    ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!