Sunday, December 20, 2015

Kissaveistos - Cat sculpture

Olen käynyt syksyn ja talven aikana kerran viikossa keramiikkakurssilla saven kanssa leikkimässä, ja syntyi kissa. Ja sitten toinen. Vasta ensimmäisestä on kuva, ja molemmat ovat vielä kuivumassa polttoa varten, savi muuttuu poltettaessa mustaksi. Toinen kissa kellottelee selällään venytellen etutassujaan haukotellen hampaat irvessä. Tykkään ihan hirveästi muovata savea! Aika kuluu kuin siivillä ja pää tyhjenee kaikista muista ajatuksista. Hyvin terapeuttista. Luulen, että kevättalvella syntyy vielä lisää kissoja.

- - - - - -

I have been on the ceramic class during autumn and winter once a week, playing with clay, and a cat was born. And then another one. I have a picture only from the first one, and they both are still drying slowly before going to the kiln after Holidays, the clay will turn black when fired. The second cat is laying on her back and stretching her front legs, yawning and showing her teeth. I really like sculpting with pottery clay! The time flies and you don't think of anything else but the clay and your fingers working on it. Very therapeutic. I think more cats will be born in late winter.
Tässä on pari vuotta sitten tekemäni kissa. Kaikki ovat itämaisia lyhytkarvoja, jokin niissä viehättää.

I made this cat a couple of years ago. All my cats are oriental shorthairs, they inspire me somehow.4 comments:

 1. Voi että miten suloisia kissoja, itsekkin kissa ihminen;)

  ReplyDelete
 2. Voisin luulla, että meidän neiti Itämainen on käynyt mallina. Ihan juuri tuolta sekin näyttää! Hurmaavia kissaveistoksia!
  Terveisin yksi itämainen lyhytkarva ja kaksi kotikissaa omistajineen 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Minä tykkään itämaisen ulkonäöstä todella paljon, mutta meillä on vaan ihan tavallinen pitkäkarvainen maatiainen.

   Delete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!