Friday, June 12, 2015

Kari Tapio

Siinä hän nyt on! Eilen oli näyttelyn avajaiset ja ihmiset tykkäsivät kovasti. Karin voit tavata livenä Rautalammin museolla 30.9. saakka. Kuvat puhukoon puolestaan, olen itse aika tyytyväinen työhöni, ensimmäinen näköisnukke.

- - - - - -

There he is! The exhibition opening party was yesterday and the quests loved him. I'll let the pictures speak... I think I'm quite proud, he's my first portrait doll!
22 comments:

 1. Onnittelut todella upea työ ♥

  ReplyDelete
 2. Onpa hieno! Näyttää ihan Kari Tapiolta. Vinkkaan tästä muutamalle tutulle, joita voisi kiinnostaa kovastikin.

  Rautalammin museo on muuten tosi kiva paikka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiva jos vinkkaat, kannattaa käydä museolla katsomassa livenä. Museo on muutenkin mukava paikka!

   Delete
 3. No Ohhoh miten HIENO! Onnittelut upeasta työstä!

  ReplyDelete
 4. Aikamoista jälkeä olet saanut aikaan. Täydellinen Kari Tapio nukke. Olen menossa Lontooseen syksyllä. Saa nähdä käväisenkö Madame Tussaudin vahakabinetissa. Mukavaa, että Suomestakin löytyy.

  Pidän kovasti myös haltia-nukeistasi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon! Madame Tussaudilla on aivan uskomattomia nukkeja, en ole livenä nähnyt, mutta kuvia. Niiden tekijät ovat mestareita.

   Delete
 5. Oi hyvänen aika! Upea! Kaikenlaisia kuvatuksia näköisnukeiksi joskus kutsutaan, mutta tämä on ihan just sitä, mitä sana pitää sisällään: NÄKÖISNUKKE! Todella hieno. Ottaisivatkohan ne sinut Visulahden vahakabinettiin töihin, niin saisivat sinnekin nuket, jotka näyttäisivät esikuviltaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, tosi ihanaa kuulla että onnistuin! Jaa-a, kukahan ne Visulahden nuket tekee... muistelen, että Niinistö on teetetty Virossa. En ole niistäkään nähnyt kuin kuvia, pitäisi varmaan käydä katsomassa.

   Delete
 6. OH MY GOODNESS! Anna-Mari, you have really created a masterpiece here! He looks more life like than many of the wax dolls in the museum! You should be VERY proud! Wow, he is simply stunning, wonderful mastery in your work, very impressive indeed! xoxo Christel

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so very much Christel! I am very proud indeed, although I didn't get the exact likeness as I would have wanted. But for the first portrait doll, I am happy.

   Delete
 7. Aivan mahtavan hieno! Olet onnistunut täydellisesti! Madame Tusseaulle vaan töihin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mia! :) Ei ne taitaisi mua ottaa... Olisi kyllä mukavaa tehdä enemmänkin tällaisia.

   Delete
 8. Replies
  1. Kiitos Selma! Ei täydellistä, mutta olen tyytyväinen. :)

   Delete
 9. Kyllä, täydellisesti Kari Tapion näköinen! Oletin, että tämä nukke on minikokoa 1:12. Mutta eipä ollutkaan! Piti hieraista silmiä kaksi kertaa ja oikein sihdata nenä ruudussa, että onko tuo, mitä näen, TODELLAKIN nukke. Juu-u, kyllä se on; pakko uskoa. Just aloittamassa esitystään, mikki kädessä. Seisotko itse nuken vieressä? Anne-Mari! Olet äärimmäisen lahjakas. Menestystä tälläkin saralla ja kaikkea hyvää, mitä milloinkin teet. Minulla on pari tekemääsi kaakeliuunia. Teetkö vielä niitä, esim. tilauksesta? Entä oletko ajatellut valmistaa myös 1:12-kokoisia näköisnukkeja?

  ReplyDelete
 10. Kiitos Kristiina! :) Kyllä, minähän siinä seison ensimmäisessä kuvassa. En ole pitkään aikaan tehnyt kaakeliuuneja, ehkä sitten kun inspiraatio iskee. En nyt ainakaan ota niistä tilauksia. Tämä on ainoa näköisnukke, jonka olen tehnyt, pienoiskoossa en ole yrittänyt... vielä.

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!