Saturday, June 30, 2012

Uudet kasvot - New face

No nyt on blogilla uudet kasvot. miltäs näyttää? Kuvatkin saa nyt isompina, siitä minä tykkään. Remontin kunniaksi ruusuja! (Ärsyttävää tosin, että teksti vilahtaa ensin jonain perusfonttina, ja sitten vasta muuttuu valitsemaani fonttiin kun se on latautunut... jos joku tietää toimivan korjauskoodin, niin olisinpa iloinen jos kerrot sen minulle!)  

Now the blog has a new face, how do you like it? The pics are larger now, I like that. Some beautiful roses to celebrate the "renovation"! (If someone knows a working code for the annoying font-flash or so called fout, please tell me! I hate it.)

2 comments:

 1. Kaunista on. Minulle kyllä tuli ihan suoraan tällaisena, en havainnut mitään vilautuksia - Firefoxin viimeisellä versiolla selaan. Eri selaimillahan näkymät vaihtelevat aika laillakin ja taitaa vielä olla eroja samallakin, jos on juuri tullut päivitys tai ei ole tullut otettua päivityksiä pitkään aikaan.

  Olisi kiva kommentoinnin kannalta, jos poistaisit tuon kirjaintarkistuksen - bloggerin oma roskasuodin toimii tosi hyvin. Ei tule roskat läpi eikä oikeita kommentteja toisaalta luiskahtele roskiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai, en minä edes muistanut, että täällä on kirjaintarkistus, kun se ei tule tässä vastausviestiä lähettäessä... se on kyllä vähän ärsyttävä, otan sen pois.

   Tuo vilautus varmaan riippuu nettiyhteyden nopeudesta. Sain selville sen verran, että se johtuu siitä, että web-fontit, jotka tässä nyt on käytössä (ja valittavana bloggerissa muutaman perusfontin lisäksi) latautuu hitusen hitaammin kuin itse sivu, ja selain näyttää sivun perusfontilla kunnes valittu fontti on latautunut. Se kestää siis sekunnin murto-osan. Mutta ärsyttää, jos se näkyy! Löysin netistä muutaman ccs-komennon sitä ehkäisemään, kahta kokeilin, mutta eivät toimineet. En tiedä osasinko tällätä sen oikeaan paikkaan html-rimpsua.

   Delete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!