Monday, May 14, 2012

Sininen lohikäärme - Blue dragon


Valmis lohikäärme, monen monen maalikerroksen jälkeen. Siinä se sininen hirmu vapaana lentelee... mutta nyt se asustaa tytön sängyn päällä. (Huomaa myös edellinen uusi postaus lohikäärmeen tekovaiheista!)

The finished dragon, after many many layers of paint. There flies free the blue beast... but now he lives over my daughter's bed. (Look also the previous new post about how we made the dragon!)...ja tässä se todellakin lentää!
... and here he really flies!16 comments:

 1. Tämä vetää hiljaiseksi. Niin täydellinen! Minäkin pidän lohikäärmeistä. Ei tuntuisi hassummalta ajatukselta, jos kirjakaapin päällä istuskelisi lohikäärme :) Olen ihan unohtanut tällaiset verkkotyöt, vaikka tykkäsin tehdä niitä koulussa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Elise! Oli kyllä tosi hauskaa tehdä lohikäärmettä, ja niin ihanaa upottaa sormet listeriin. Siitä vaan tekemään! Päähän käyttäisin nyt hienoa paperimassaa koska se on kevyttä. Critter Claysta tehty pää painoi niin paljon että tasapaino meni ihan vinksalleen... hännän sisälle piti laittaa muutamia kiviä. No sittenpä siipien tasapainotus oli uusi ongelma, kun runko painoi liikaa, mutta saatiinhan se viimein lentämään nätisti.

   Delete
 2. Minä en vaan pysty ymmärtämään, että tuollainen on ihmiselle fyysisesti mahdollista! Siis saada kanavejkosta aikaan tuon näköinen lohikäärme. Taikuutta se on. Sinä olet uskomaton nainen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Yllättävän helppoa katiskaverkon muotoilu on kun siihen pääsee kiinni.

   Delete
 3. Uskomattoman upea! Ja niin täynnä taikaa... :)

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtava lohikäärme! :D Tänne kun tulee, niin suu auki saa aina tuijottaa. :)

  ReplyDelete
 5. Oh AnnaMari, this dragon is WONDERFUL!! The best I have seen! I love watching the video, he flies perfectly. I am sure your daughter is in awe of him too! xoxox Christel

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Christel! I am happy how he flies, and my daughter still loves him so much flying over her bed.

   Delete
 6. Mahtava muodon taju! Tällaisen haluaisin omaankin puutarhaani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Siitä vaan katiskaverkkoa vääntämään, pinnan voisi tehdä tekstiiliveistostekniikalla Paverpolilla tai liimalla tai lakalla. Tekee mieli itsekin kokeilla puutarhalohikäärmettä...

   Delete
 7. Moi AnnaMari :) Sitä vaan kyselisin että minä ja mun luokkakaverit oltais tekemässä koulubrojektia mihin tarvittais lohikäärme,siis jos pystyisit tekeen toisen tollasen isomman ja myymään niin oltais tosi kiitollisia.Siis jos siis se sopii niin paljonko maksais ??? Ja oltais valmiita itse maalaamaan ... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun kuulostaakin mielenkiintoiselta kouluprojektilta! Laittakaapas lisätietoja sähköpostiini. (Se löytyy profiilikuvaani klikkaamalla)

   Delete
 8. Kiitos,yritimme kyllä mutta se tilttaa pahasti :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. No höh... kokeilkaapa tähän: annamarikoo@gmail.com

   Delete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!