Monday, July 18, 2011

Ja vielä auringonkukkia ja... - And yet sunflowers and...
...OH YES, we DID see the Eiffel tower. Haha.
Jos et huomannut, neljä aikaisempaa postausta on myös Ranskan kuvia, oli niin vaikeaa valita mitä kaikkea teille näytän! Toivottavasti nautitte kuvista, pieni pala sydäntäni taisi jäädä sinne...

If you didn't notice, the four earlier posts are also pics of France, it was so hard to choose which pics to show you! I hope you enjoyed the pics, I think I left a tiny bit of my heart in France...

4 comments:

 1. I always leave a part of myself whenever I visit France too. Lovely pictures and reminders of that glorious country.

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Ja te pääsitte Ranskan maaseudulle. Kävin itse mieheni kanssa Pariisissa toukokuussa ja haluaisin joskus myös kaupungin ulkopuolelle. Eiffelin taisin kylläkin nähdä melkein yhtä "läheltä". ;)

  Olit mielessäni, kun perjantaina kävin perheeni kanssa kalakukkokaupungin museossa ja taisin nähdä siellä jotain tuttua... Hienoa!

  ReplyDelete
 3. Hienoja kuvia! Torikuvasta välittyi heti ranskalainen tunnelma :-D
  Samalta etäisyydeltä muinoin ihailin tuota tornia, oli niin paljon muutakin katseltavaa. Voi kun pääsis vielä kertaalleen Ranskaan kiertämään!

  ReplyDelete
 4. Healing Woman, I hope to get a chance to leave another part of myself there one day...

  Katja, tytär olisi halunnut nähdä Eiffelin lähempää, mutta oli sitten tyytyväinen tuohonkin, siellä Pariisin järkyttävissä ruuhkissa ei todellakaan haluttanut mennä lähemmäs! Haa, enpä ole itsekään käynyt vielä museossa... neito jatkoi sinne suoraan edellisestä näyttelystä.

  Mags, on Ranskaan vielä pakko päästä uudelleen! Torimyyjät olivat mukavia, tämä rempseä herra varsinkin. Ja ne hedelmät... ah. En ole ikinä syönyt niin hyviä aprikooseja kuin eräältä torilta ostin.

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!