Wednesday, August 18, 2010

Oli hellettä ja myrskyä - Was hot and storm

Sitä on riittänyt. Hellettä ihan melkein riittämiin, ja myrskyä myrskyn perään. Onneksi vain yksi niistä teki tuhojaan meidän pihassa. Sähköt oli poikki tosi pitkään, oltiin päiviä ja päiviä kaasulieden ja kellarin varassa... ja sitten kun sähköt saatiin, epätasainen sähkö rikkoi muutamia koneita... Mutta nyt on roinat siivottu ja ilmakin on viilentynyt. Melkein jo ikävöin kuumuutta...

There has been enough. Almost enough hot weather and too many raging thunderstorms. Luckily only one storm got something distroyed in our garden. Elextricity was cut for really long time, days after days after days... and then bad electricity broke some machines... But now the garden has been cleaned, and the weather has cooled down. I almost miss the hot days...

3 comments:

  1. So discouraging. I hate to see a fallen tree. I'm so glad you are safe and sound though. I've heard of many trees going down this last few weeks in the States too. One fell on my daugher's garage and completely destroyed the roof!

    ReplyDelete
  2. Teillä kävi myrsky noin lähellä! Olitteko kotona silloin kun rytisi? Varmaan pelottavaa... Me ollaan säästytty myrskyjen tuhoilta, vaikka ihan tässä lähikunnissa onkin rytissyt urakalla.

    ReplyDelete
  3. Kotona oltiin, ja minä olin kesäkuistilla=ulkona nukkumassa. Tuli äkkilähtö sisälle kun alkoi tuulla ihan älyttömästi, pelotti ihan. Kaatuneet puut huomattiin vasta aamulla, yöllä sateen ja tuulen ääni peitti rytinän.

    ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!