Saturday, May 1, 2010

Merikäärmeet - Serpents

Olin syksyllä eräällä mielenkiintoisella kurssilla. Teimme kangastilkuista taidetta... muut tekivät maisemia, mutta minä sain inspiraationi Gustav Klimtin Merikäärmeet-teoksesta. Koko työ on siis tehty pienistä kankaanpaloista ja langoista, yhtään maalia ei ole käytetty, paitsi kehyksessä, joka on päällystetty harmaalla Paverpolilla kovetetulla kankaalla ja sävytetty kultamaalilla. Sain viimein työn kehystettyä vähän aikaa sitten ja eilen se tuli kotiin näyttelystä.

Last autumn I was on a very interesting course. We made art from fabric scratches... others made landscape views from photos, but I got my inspiration from Gustav Klimt's painting "Serpents I". The whole piece is made from fabric pieces and yarns, there is no paint, except on the frame, that has been made from fabric and Paverpol over a wooden frame, embellished with golden paint. I finally framed it a while ago and I got it home from an exhibition yesterday.


4 comments:

 1. Wau miten upea Anna-Mari!! Miten iso tuo taulu on? Kyllä sinä olet sitten uskomattoman taitava, teet sitten mitä tahansa!

  ReplyDelete
 2. Dear Anna-Mari .

  It is elegant. Do you have sewing the fabrich together some places, and have you use vlizoflex, a kind of vliseline with glue on both sides.I have do that with my fabrich picture- see my homepage .

  http://www.gallerivenoe.dk/

  I think you have use paperpol to place the fabrich together, have i right ?

  Greeting
  from Kirsten

  ReplyDelete
 3. Löytyipäs kiva blogi, kaunista ja persoonallista!

  ReplyDelete
 4. oho, eikös se kommenttini ollutkaan tullut läpi, kävin jo aikaisemmin viime viikolla. On se kaunis niin sanoin silloin ja niin sanon taas!

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!