Wednesday, April 14, 2010

Hymynaama - Smiling face

Ei voi olla hymyilemättä kun toinen hymyilee takaisin. Anteeksi hiljaisuus, on ollut vähän muuta puuhaa eikä minusta ole kuulunut. Mutta eiköhän se pian korjaannu.

Don't you just have to smile when she smiles back to you. Sorry, I have been busy, and haven't made any notes here for a while. But things will get going soon, I think.


6 comments:

 1. Awww..... i did smile too ! what a cute little thing ....

  ReplyDelete
 2. Natalla on kyllä valloittava hymy. Tulee väkisinkin iloinen mieli katsoessa:)

  ReplyDelete
 3. No on kyllä aivan ihana hymynaama! Nauttikaa täysillä Natasta. Juuri muutama päivä sitten olen saatellut 14 v:n irlanninsetterini "viimeiselle matkalle". Haikeana olen katsellut kuvia ensimmäisestä päivästä viimeisiin päiviin ja totean vain, että kyllä aika menee pelottavan nopeasti. Nata on kyllä hurmaava!
  Ja miten taitava sinä oletkaan.. tosin olit jo opiskeluaikoina. Olen aivan sanaton, kun katson mitä ihanuuksia olet tehnyt. Jotenkin eksyin tänne blokiisi ja taatusti käyn kurkkimassa uudestaan!

  terv opiskelukaverisi Sari

  ReplyDelete
 4. Nata on meidän höpönassu. :) Tosi mukava kun löysit tänne Sari! Kyllä se aika rientää... muistan hyvin sen partacolliesi, Bellakos se oli... että jo 14 vuotiaaksi asti seuraava koirakaveri ehti!

  ReplyDelete
 5. kylläpäs ilmettä Natalla riittää, ihana! Mitähän maukasta kukkapenkkiä hän juuuri on nuuskinut? :))))) Jihuu uusi nuori elämä!

  ReplyDelete
 6. kyllä tuo naama hymyilyttää joka kerta kun käyn katsomassa onko uutta postia tullut :)

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!