Thursday, March 26, 2009

Puutarhakeiju tekstiiliveistos - Garden fairy

No nyt se on valmis! Paverpol -aineella tehty puutarhakeiju sai hamosen jo jokin aika sitten, ja tänään valmistui jalusta. Valoin jalustan alaosaan betonilaatan, ja upotin siihen putken. Keijussa oleva tanko sopii putkeen, ja nyt keiju lentelee paljon korkeammalla kuin se olisi maahan upotettuna! Jalustakin on tehty kankaalla päällystäen, ja nuo vartta kiertävät kukkaset ovat silkkikukkia, jotka käsittelin moneen kertaan Paverpolilla. Keiju on 50 cm pitkä, ja jalustoineen 130 cm korkea. Nyt vain odotellaan kevättä, että keiju pääsee puutarhaan liihottelemaan, mutta ennen sitä se menee kansalaisopiston kevätnäyttelyyn muutamaksi viikoksi.


Kuvat suurenevat klikkaamalla.
Click the pics to enlarge.
Now she is finished! The garden fairy got skirt some time ago, but today I finished the base! I made a concrete slab on the bottom of the base, and in the middle of it stands a tube in which the rod in the fairy fits perfectly. Now she flies a lot higher than she would have with the rod sticked in the ground! The base is also covered with fabric, and the flowers are slik flowers covered several times with Paverpol. The fairy is 50 cm (20") tall, and with base 130 cm (4' and 3"). Now she is just waiting for the spring so she gets out in the garden, but before that she will go in the folk college art exhibition for a few weeks.

6 comments:

 1. Stunning! It was intiguing for me to see the applications for Paverpol. I have not used this product yet and want to experiment with it.

  ReplyDelete
 2. Hänhän on aivan lumoava! Mielettömän kaunis ja voi miten herkkä rakenne! Tämä näyttää varmasti kesällä aivan mielettömän kauniilta ulkona.

  ReplyDelete
 3. oh I love it, you did an amazing job!

  ReplyDelete
 4. Veistoksesi on hieno, yllättävän keveän ja ilmavan näköinen. Kiva löytää tällainen blogi. Itsekin pidän fantasiasta ja luon sitä kirjoituksin ja kuvin, mutta joskus totta ainakin toinen puoli.

  ReplyDelete
 5. Thank you for the nice comments!

  Kiitos ihanista kommenteista! :)

  ReplyDelete

Kiitos sinulle, joka jätät minulle tervehdyksen, ilahdun kovasti sanoistasi!

Thank you for writing a comment, it gives me a lot of joy to read your words!